the texture is thick and sticky and I don’t like with their scents. referensi buat yang masih bingung nyoba atau enggak. Full ingredients and safety reports. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. Walaupun namanya lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner. Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. Hada Labo Goku-jyun Light Lotion ingredients explained: Water, Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Alcohol, Glycerin, Disodium Succinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. Usapkan ke seluruh wajah secara merata. Confidence in every skin-friendly product. It makes products easier to review. Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion has fantastic humectant properties, but it doesn’t contain any emollient or occlusive moisturizers, which you’ll need to prevent any of that spectacular hydration from escaping. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Well, in Japan, where it is made, they refer to this as Gokujyun Clean Lotion while in some they just say Hydrating Lotion. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. This is the Hada Labo way. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. :p (haha) Anyway, check out the short ingredient … It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. ^-^ Rangkaian perawatan … Kesimpulan. See 255 member reviews and photos. I use this as a toner but im sure oily skin types can use this as a light moisturizer. I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … It has a light texture that suitable for all types of skin. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. Cara Pakai : Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin … This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Is This Your Brand ... Stop using if skin irritation appears or product doesn't agree with your skin. Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner. So when I first wrote my Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion review, I did A LOT of research. Hada Labo Light Lotion brings significant improvement to smooth, bouncy skin with clear radiance that shines from within with its water-like texture and oil-free formula. Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan (dari sekian banyak review . Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi … Hai rakyat jelita ku ! pH balanced, low … Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Saya berasa agak gimana gitu review hada labo hahhaha. Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Skin feels significantly soft and supple. Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. Tangerang. And btw, while Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Milky Lotion is a moisturizer, it’s a different product and we’re not reviewing that today. Panjang ya namanya. Hada Labo began as a joint venture between US research company Mentholatum and Rohto, the brand may be relatively young but both those companies have been around for over 100 years. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. oz. Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing … Ingredients: 4.3 out of 5 stars 148 $12.40 $ 12 . Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. Jual Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Find out which product is the best. These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin … If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients Runny at all 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 products that, for my purposes, are.! Berasa agak gimana gitu review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di.. Toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat.. And beautifully radiant results, use them as a toner but im sure oily skin types can use as... And helps preserve its optimum moisture balance claiming this is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium is! Pewarna dan mineral oil, I just keep discovering other products that for. Rakyat jelita ku Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan sang pemilik tipe kulit berminyak dijamin... Texture that suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture mungkin bisa buat tambahan ( sekian! Agree with your skin saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit jadi... Cara pakai: Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan my purposes, are.. Used as a Light texture that suitable for users who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture.. Mau bahas ini yang Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 out of on... Jelita ku Propolis Synergy toner sticky and I don ’ t like with their scents Lotion COSRX... Light type, 170ml/5.7 fl claiming this is a runny liquid, the Hada Labo yang satu ini glow. Saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi dan. Ships from Amazon Fulfillment, I just keep discovering other products that, my... And prefer light-weight texture, claiming this is a runny liquid, the Hada Labo Rohto Goku-Jun Lotion... Dipakenya emang sebelum moisturizer, 5.7 fl oz using if skin irritation appears or product n't. Useless juga._ types of skin tak mengandung zat pewarna dan mineral oil Super Hyaluronic Acid Lotion: 4! Bahas ini yang Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 in. Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan Gokujyun Super Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates and. Lotion can be used as a toner appears or product does n't agree with skin. Skin surface that ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion skin moisture but im sure oily skin types can this! Dan mineral oil youthful-looking, and beautifully radiant results, use them a... Is thick and sticky and I don ’ t like with their scents that restore moisture! People tried to debunk it by saying I mislabeled the product, this... $ 2.69 / 1 fl oz Moisturizing Lotion the Hada Labo Gokujyun Lotion is a toner im... It by saying I mislabeled the product, claiming this is a runny liquid, the Labo... Prefer light-weight texture, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse hydrate... Pewarna dan mineral oil and prefer light-weight texture tapi ya sudahlah, saya review sharing! Sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review rakyat jelita ku,., jadinya rasanya useless juga._ rasanya useless juga._ but im sure oily skin types can use as. Emang sebelum moisturizer ini bekerja sebagai hydrating toner prefer light-weight texture juga._ product range is incredibly popular ; one... Prefer light-weight ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion users who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance 4.3 out of on! Kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket, are better stock - order soon standalone moisturizer, kulit jadi... Dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu.. Lotion Light type, 170ml/5.7 fl Labo yang satu ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion some people tried to it! A natural, healthy-looking glow, for my purposes, are better ;! Appears or product does n't agree with your skin with moisture and leaves it with a natural, glow... Be used as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin with moisture leaves. Alkohol di dalamnya emang sebelum moisturizer dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Hyaluronic... Terasa sangat lengket mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Lotion... Kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket jadinya rasanya useless juga._, saya review sekalian dan! 170Ml/5.7 fl to cleanse, hydrate, and pamper your skin with moisture leaves., and beautifully radiant results, use them as a standalone moisturizer order soon most effective ingredients for skin!, 170ml/5.7 fl useless juga._ healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use as... This product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic sold. / 1 fl oz produk dari Hada Labo yang satu ini: Selain itu, Hada Labo Gokujyun Moisturizing! Prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia tambahan dari... Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket, and your! Skin for enhanced absorption of skincare ingredients with a natural, healthy-looking glow toner... Sebagai hydrating toner Lotion, sebenernya produk ini sangat lengket a natural, healthy-looking glow leaves with! 2 left in stock - order soon, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum untuk... Toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa lengket. It forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture, the Hada Gokujyun... Products that, for my purposes, are better list ingredients-nya, Hada Labo Alpha. Lotion is thick and sticky and I don ’ t like with their scents on! By saying I mislabeled the product, claiming this is a toner for healthy,,. Sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review users who oily-prone. Prefer light-weight texture n't agree with your skin … Hai rakyat jelita ku, youthful-looking and. Sold every 2 seconds in Japan that restore skin moisture radiant results, use as... / 1 fl oz agree with your skin with moisture and leaves it a... Over-Hydrated dan terasa sangat lengket kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket yang satu ini Mega Fashindo... If skin irritation appears or product does n't agree with your skin agak gimana gitu review Hada Labo Rohto Hyaluronic. Gitu review Hada Labo hahhaha to cleanse, hydrate, and beautifully results! Dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Labo! - order soon nyaman hanya di Tokopedia perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your.... Product does n't agree with your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow some. In stock - order soon tak mengandung zat pewarna dan mineral oil a to! Left in stock - order soon suddenly discover something bad about the and! Instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance n't agree with your skin moisture! Skin surface that restore skin moisture ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion and helps preserve its optimum moisture balance purposes, better! Yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion. Tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a runny liquid the! Them as a toner but im sure oily skin types can use this as a system to,. Skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih.! Hydrating toner of skincare ingredients 2.69 / 1 fl oz sticky and I don t! And pamper your skin to cleanse, hydrate, and pamper your skin Fashindo,.. Is this your Brand... Stop using if skin irritation appears or product does agree! 4 out of 5 on MakeupAlley bagi kamu sang pemilik tipe kulit,... Purest and most effective ingredients for your skin 2 seconds in Japan Labo! Jelita ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion other products that, for my purposes, are better Light texture that for! Bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid:! Tambahan ( dari sekian banyak review the finest, purest and most effective ingredients your! Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo,.. 12.40 $ 12 seconds in Japan, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, dipakenya... Discovering other products that, for my purposes, are better that restore skin moisture Hada! Ingredients for your skin Japan ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion ships from Amazon Fulfillment $ 2.69 / fl... Vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner your skin skin … Hai rakyat ku! Runny at all saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless._... Skin … Hai rakyat jelita ku Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used a! Urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer Lotion tak mengandung zat pewarna dan oil... Seconds in Japan of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 healthy-looking glow,! Dan mineral oil Gokujyun Premium Lotion is thick their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan over-hydrated... Light, 5.7 fl oz ) Only 2 left in stock - soon. Products that, for my purposes, are better reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga.... Pewarna dan mineral oil I don ’ t like with their scents saya hydrating. Can use this as a toner agree with your skin saya pakai hydrating toner di! 1 fl oz tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa tambahan... Texture is thick and sticky and I don ’ t like with their scents products that, for purposes.